Paula Abdul menetti taas televisioroolin – syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme pari viikkoa sitten kuinka Paula Abdul oli saanut roolitarjouksen Ruma Betty -suosikkisarjasta. Tuolloin hänen kerrottiin jo käyvän neuvotteluja roolistaan, mutta sopimukseen ei lopulta päästy. Nyt myös syy on selvinnyt.

Entertainment Tonight -ohjelman mukaan Paula Abdul menetti roolinsa samasta syystä kuin American Idol -tuomaripaikkansa. Hänen vaatimuksensa eivät nimittäin kohdanneen tuotantoyhtiön valmiuksien kanssa. Ohjelman mukaan Abdul vaati saada tähtitieteellisen palkan lisäksi käyttöönsä myös yksityisen suihkukoneen.

Saman julkaisun tietojen mukaan Abdulin tilalle on nyt valittu Kolmas kivi auringosta -sarjassa nähty Kristen Johnston. Hän itse naureskeli haastattelussa tunteneensa aina olonsa ”köyhän miehen Paula Abduliksi”.

– Roolihahmo on Amanda kymmenen vuoden päästä. Hän yrittää päästä oikeisiin yökerhoihin pukeutumalla tiukkoihin asuihin. Hän kuvittelee olevansa Sinkkuelämää-sarjan Samantha, Johnson paljasti.