Avril Lavignen avioerohuhut voimistuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen suosikkipoppari Avril Lavigne on ollut jo parin viikon ajan sitkeiden erohuhujen keskipisteenä. Nyt poppari on itse heittänyt bensaa liekkeihin.

Vuonna 2006 avioituneet Avril Lavigne ja SUM 41 -yhtyeen jäsen Deryck Whibley eivät ole näyttäytyneet julkisesti useaan kuukauteen. Viime päivinä molemmat on kuitenkin nähty ilta illan jälkeen viettämässä iltaansa joko yksin tai ystäviensä seurassa.

Erohuhuille saatiin tällä viikolla lisävahvistusta, kun Avril nähtiin useana iltana peräkkäin juhlimassa tuntemattomien miesten seurassa New Yorkissa, New York Daily News uutisoi.

Ensimmäisen kerran erosta huhuttiin tosin jo viime vuonna, kun amerikkalaislehti kertoi pariskunnan suhteen rakoilevan. Vielä tuolloin Whibley kuitenkin kiisti tiedot perättöminä. Avrilin seuraava albumi on määrä julkaista marraskuussa, mutta levyn kohtalo on vielä tällä hetkellä avoin.