Jessica Alba edelleen superkuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin lukeutuva kaunotar Jessica Alba ei ole viime aikoina poseerannut kovinkaan usein kohuotsikoissa, koska perhe-elämä ja Honor Marie -tytär ovat vieneet kaunottaren ajan.

Nyt Jessica Alba on bongattu pitkästä aikaa julkisella paikalla, kun paparazzit osuivat samaan aikaan kauneusklinikan parkkipaikalle. Kyseessä oli klinikka, jota Jessica on viime aikoina käyttänyt pitääkseen ihonsa timmikunnossa elokuvarooleja varten. Katso kuvat tästä.

Lähes vuoden äitiysvapaan jälkeen Jessica Alba on jo palannut takaisin töiden pariin. Osa tulevista elokuvarooleista on jo julkisia, mutta vielä ei ole täyttä varmuutta millaisia rooleja häneltä voidaan seuraavaksi odottaa. Alba itse vihjaisi taannoin yllättävänsä faninsa perin pohjin.

– Olen työskennellyt kovasti muutaman uuden projektin parissa ja toivon, että te tulette pitämään niistä. Yritän kovasti saada itsestäni irti enemmän kuin normaalisti. Palaan pian ja kerron lisää yksityiskohtia, Jessica kirjoitti aiemmin MySpace-blogissaan.

Internet Movie Databasen mukaan Alballa olisi parhaillaan työn alla elokuvat Valentine’s Day, The Killer Inside Me ja An Invisible Sign of My Own, joista viimeksi mainitun uskotaan saavan ensi-iltansa vielä tämän vuoden lopulla. Muut kaksi päätyvät valkokankaalle vasta ensi vuonna.