Oasis-yhtyeen hajoamisen syy: ”Sanallinen ja väkivaltainen pelottelu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Rock Seine -festivaaleilla Ranskassa keikkansa peruneen ja samalla hajonneen Oasis-brittiyhtyeen fanit ovat olleet tyrmistyneitä supersuositun yhtyeen kohtalosta. Nyt bändistä eronnut Noel Gallagher on valottanut kulissien takaisia tapahtumia.

Oasis-veljesten toinen puolisko Noel Gallagher kertoi yhtyeestä eropäätöksensä syyksi sanallisen ja väkivaltaisen pelottelun, mutta ei paljastanut onko kyse yhtyeen sisäisistä asioista vai ulkoa tulleista uhkailuista.

– Minuun, perheeseeni ja ystäviini kohdistuneen sanallisen ja väkivaltaisen pelottelun taso on noussut sietämättömäksi, Noel kirjoittaa.

Samalla hän kuitenkin totesi, ettei olisi voinut työskennellä Liam-veljensä kanssa enää yhtään päivää.

Bändin verkkosivustolla lauantaina julkaisemassaan viestissä Noel pyytää faneilta anteeksi Ranskan ja Britannian keikkojen peruuntumisia. Uutisoimme viime sunnuntaina kuinka Oasis-yhtye perui keikkansa V Festival -tapahtumassa viime hetkellä ”kurkunpään tulehduksen” takia.