Jenni Vartiainen tekee viimeinkin odotetun paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen poptähti Jenni Vartiainen on tekemässä paluuta musiikkimarkkinoille, sillä hän viimeistelee parhaillaan toista albumiaan, jonka on määrä päätyä kauppojen hyllyille lähikuukausien aikana.

Staran saamien tietojen mukaan levyn julkaisun ajankohdasta ei ole kuitenkaan vielä varmuutta, eli julkaisu voi siirtyä myös ensi vuoden alkupuolelle. Levy-yhtiö ei ole nimittäin lyönyt vielä kiinni lopullista julkaisupäivää.

Kolme kertaa viihdelehti Staran järjestämässä Miss Pop -äänestyksessä Suomen kauneimmaksi poppariksi äänestetty Jenni Vartiainen on ollut keikkatauolla vuoden 2008 lopusta saakka, tosin muutamaa keväällä tehtyä irtokeikkaa lukuunottamatta. Ensimmäisen levyn jättimenestys ei ole luonut paineita kakkoslevylle.

– Sitä kysytään paljon että luoko se paineita, mutta ei se kyllä luo, koska kyllä sitä kuitenkin ehkä nyt vielä paremmin tietää mitä on tekemässä. Mä en ota paineita koskaan esimerkiksi nyt myynnillisestä menestyksestä, Jenni Vartiainen kertoi Staralle.

Lisää Jennin tuntoja uudesta levystä ja sen sisällöstä voit kuulla hänen videohaastattelustaan, joka löytyy tästä.