Alessandra Ambrosio maailman kuumin äiti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio tunnetaan myös Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina. Äskettäin hän poseerasi lisäksi Bruno-leffahahmon kanssa alastomana.

27-vuotias Alessandro Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin viime elokuussa, ja hän pääsi nopeasti eroon lisäkiloistaan. Myöhemmin hän joutui kuitenkin myöntämään, että raskauden jälkeisiä kuvia on käsitelty digitaalisesti, jotta kurvit on saatu kohdalleen ja vatsanseutu litteämmäksi.

Nyt upea Ambrosio on jälleen ikuistettu yhdessä lapsensa kanssa. Tällä kertaa äiti ja tytär kävivät pitämässä hauskaa leikkipuistossa Los Angelesissa. Kerrankin muiden lasten isät olisivat viihtyneet leikkipuistossa pidempään kuin jälkikasvunsa. Katso kuvat tästä.

Alessandro valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.