BB-Dana: ”Lopetin Big Brotherin katsomisen kun Niko lähti”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa vietettiin ehkäpä koko ohjelman historian tylsin päivä, ja katsojien lisäksi myös BB-talon asukkaat olivat suorastaan masentuneita toimettomuuteensa.

Erityisesti BB-Jelena ja BB-Sampo toivat julki turhautumisensa talon tylsyyteen. Illalla BB-Dana paljasti muille asukkaille olleensa viime kaudella Big Brother -fani. Hän seurasi ohjelmaa tiiviisti myös verkon kautta, mutta suosikkiasukkaan yllättävän häädön jälkeen realityohjelman seuraaminen jäi.

– Mulla oli viime kaudella 24/7, mutta mä lopetin sen kun Niko lähti. Sen jälkeen katoin sitä ihan vaan satunnaisesti, Dana kertoi.

Muuten tylsän illan puheenaiheet pyörivät työpaikkojen, ulkomaailman ja seurustelujen ympärillä. Asukkaat odottivat jo innokkaasti ensimmäisen viikkotehtävän alkamista, mutta lähipäivät tuovat mahdollisesti tullessaan odottamattoman rajuja muutoksia.