Muslimit pääsevät sittenkin Black Eyed Peas -keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Malesian viranomaiset kielsivät muslimeilta pääsyn Black Eyed Peas -yhtyeen konserttiin, koska tapahtuman järjesti olutmerkki Guinness. Kyseessä oli irlantilaisoluen 250-vuotisjuhla.

Muslimit eivät saa juoda alkoholia, joten maan hallitus kielsi heiltä kokonaan pääsyn tilaisuuteen, jossa markkinoidaan alkoholijuomaa. Jo aiemmin julkisuudessa ihmeteltiin kuinka moista päätöstä on mahdollista valvoa. Nyt spekulaatiot voidaan unohtaa, sillä erikoinen kielto on poistettu ja myös muslimit pääsevät yhtyeen konserttiin.

Maan viranomaiset kertoivat uutistoimisto AP:lle keskiviikkona, että 25. syyskuuta järjestettävän konsertin liput ovat nyt kaikkien saatavilla. Tapahtuman järjestelyistä vastaavan Artiste World Entertainmentin markkinointipäällikkö Bonor Seen vahvisti tiedot. Syytä päätöksen kumoamiseen ei kuitenkaan kerrottu, mutta kielto sai ympäri maailmaa enennäkemättömän suuren huomion ja Malesian hallitusta syytettiin esimerkiksi uskonnon perusteella syrjinnästä.