Eva Mendesillä karmeat silmäpussit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina elokuvien sijaan lähinnä eroottissävytteisissä mainoksissa nähty Hollywood-tähti Eva Mendes on toiminut Calvin Kleinin mainoskasvona jo jonkin aikaa. Nyt 35-vuotias supertähti on ikuistettu ilmeisen univelkaisena.

Eilen Eva Mendes kuvattiin italialaisen Baaria-leffan ensi-illassa Venetsian elokuvajuhlilla, jossa hän poseerasi Dolce & Gabbanan näyttävässä punaisessa leopardikuvioisessa iltapuvussa monien muiden supertähtien kanssa.

Puku jäi kuitenkin toiseksi huomion kiinnittyessä erityisesti tähden valtaviin silmäpusseihin. Katso kuvat tästä. Tarina ei kerro venähtikö tähden edellinen ilta aamun pikkutunneille saakka.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty Eva Mendes kärsi aiemmin tänä vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.