Sääntörikkomus: Terttu hiippaili paratiisiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ihmetellään edelleen pari tuntia sitten tapahtuneen asukkaiden jakamisen seurauksia. Slummiin määrätyt asukkaat eivät luonnollisestikaan ole innoissaan joutuessaan värjöttelemään ulkona ja saadessaan seurata paratiisin asukkaiden ökyelämää.

Pian asukkaiden jakamisen jälkeen BB-Terttu rikkoi ensimmäisenä sääntöjä hiippaillessaan muina miehinä slummista paratiisin puolelle vessaan. Isoveli oli kuitenkin valppaana ja pian äänentoistosta raikasi Tertulle varoitus. BB-Nino ja BB-Sampo halusivat paratiisista lämmikkeeksi viltin, mutta sekin olisi ollut sääntöjen rikkomista.

Tämän jälkeen BB-Esa A kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, minkä jälkeen hän kertoi asukkaille säännöt. Slummin asukkaat eivät joudu nukkumaan ulkosalla, vaan heidän nukkumistaan varten avattiin talosta löytyvä salahuone.