Audi-miehestä tehtiin pilalaulu – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ:n Aamupojat Anssi Honkanen ja Renne Korppila ovat kunnostautuneet jo useita kertoja tekemällä pilailulauluja ajankohtaisista ilmiöistä ja henkilöistä. Nyt duo on tehnyt uuden kappaleen Audi-miehestä.

Kohun johdosta eilen irtisanoutunut Kiesi nousi otsikoihin esitettyään varsin kärjekkäitä kommentteja naisista Anna-lehden erikoisnumeron haastattelussa. Aamupoikien Audi-mies -kappaleessa lauletaan muiden muassa näin:

”Sinussa on roimaa, saksalaista voimaa.

Parkkeeraa mun talliin, Audi-mies.

Haluat nuoren naisen, kauniin kuuliaisen,

silittämään paidat, Audi-mies,

Siistipaitainen Audi-mies.”

Kappaleen voi kuunnella tästä. Aamupojat ovat aikaisemmin tehneet pilalaulun muiden muassa Tanja Karpelan miesseikkailuista ja Sauli Niinistön salaa naimisiinmenosta.