BB: Joukkorangaistus toistuvista sääntörikkomuksista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tulossa rangaistus useammallekin asukkaalle, sillä BB-Aso, BB-Terttu ja BB-Nino ovat toistuvasti rikkoneet talon sääntöjä. Rangaistuksen sisältöä ei ole vielä paljastettu, mutta se tullaan määräämään vielä kuluvan iltapäivän aikana.

Erityisesti Terttu on rikkonut sääntöjä oikein urakalla, ja eilen BB-Tuija suuttuikin 61-vuotiaalle eläkeläiselle tämän rikkomusten takia. Tuija ei nimittäin halua joutua itse kärsimään siitä, ettei talon vanhin asukas välitä noudattaa Isovelin ilmoittamia sääntöjä.

Myös Nino ja Aso ovat rikkoneet sääntöjä, joskin hieman pienemmässä määrin. Slummissa asuva Nino varasti savukkeita paratiisin puolelta, ja Aso puolestaan kertoi – kuten eilen uutisoimme – päiväkirjahuoneessa käymistään keskusteluista muille asukkaille.