Karmeassa kunnossa oleva BB-Jelena lähdössä kotiin tupakanhimon takia!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon apeat tunnelmat jatkuivat rankkojen paljastusten jälkeen itkuisissa merkeissä, kun BB-Kätlin otti rajusti yhteen Jelenan kanssa. Tämän jälkeen päiväkirjahuoneessa käväissyt Kätlin ilmestyi Ragnarin luo itkien, mutta ei saanut kertoa syytä kyyneliin.

Hetken kuluttua myös BB-Jelena vuodatti vuolaasti kyyneleitä. Häntä vaivasi uskomattoman raju tupakanhimo, joka ajoi hänet myös riitaan Kätlinin kanssa. Kerroimme jo aiemmin sunnuntaina kuinka Jelena uhkasi lähteä talosta ellei saisi tupakkaa. Iltaan mennessä naisen tupakanhimo muodostunut niin kovasksi, että hän päätti lähteä kotiin kesken kaiken.

– Mä lähden kotiin. Nyt mä en oikeesti enää kestä. Mä en kestä. Mikään ei auta, Jelena valitti kyyneleet silmissä.

BB-Lotta ehdotti, että Jelena olisi mennyt keskustelemaan riidasta Kätlinin kanssa, mutta Jelena ei ollut samaa mieltä.

– Kai se nyt olis tullut sanoon jos sillä olis jotain vi**u. Vi**u mä en tarvi mitään muuta kuin röökii. Mä saan hermoromahduksen. Mä en edes muista koska mä olisin viimeksi itkenyt tälleen.

– Mä meen sanoon, et mä lähden vi**uun täältä. Musta tuntuu et mua riistetään. En mä jää tänne. En mä voi mennä edes nukkumaan tälleen.

– Mä poltan aina viimeisen röökin ja meen sit suoraan siitä nukkumaan. Mä hikoilen ja mulla on paha olla. En mä pysty oleen, Jelena sanoi ja marssi päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan lähdöstään.

Noin kymmenen minuutin kuluttua hysteerisesti itkevä ja lähes hyperventiloiva Jelena tuli ulos päiväkirjahuoneesta ja valitti olonsa olevan kauhea, koska muut polttivat tupakkaa ja hän ei. Siksi hän haluaa edelleen pois talosta, koska tuntee itsensä ulkopuoliseksi.

– Kai sitä nyt saa lopettaa minä takia vaan. Mä tarvin röökii! En mä ole tullut tänne röökistä vierottautumaan. Mä voin tehdä sen himassakin. Mä haluan vi**uun täältä ihan oikeesti, Jelena sai soperrettua itkunsa seasta.

Lopulta paratiisin puolella asuva Jelena päätti parantaa oloaan kokoamalla itselleen uusia savukkeita muiden jo aiemmin polttamista tumpeista. Tumpeista keräämänsä tupakkapurun ympärille hän kääri tavallista paperia. Tärkeintä oli saada keinolla millä hyvänsä nikotiinia pahoihin vieroitusoireisiin.

Big Brotherin sääntöjen mukaan asukas voi halutessaan poistua talosta kesken kilpailun, mutta vasta 48 tunnin kuluttua pyynnön esittämisestä. Mikäli Jelena ei siis muuta mieltään, hän voi sääntöjen mukaan poistua talosta vasta tiistai-iltana.