Kauhea kankkunen vetänyt jo 100.000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kuluneen kesän suosikkielokuvista on ollut komedia Kauhea kankkunen. Elokuvan on nähnyt Suomen elokuvateattereissa yhdentoista viikon aikana jo yli 100.000 katsojaa.

Todd Phillipsin komedia poskelleen menevistä polttareista on ollut jättimenestys ympäri maailman. Pelkästään Pohjois-Amerikassa Kauhea kankkunen on kerännyt jo 270 miljoonan dollarin lipputulot, mikä on poikkeuksellisen kova tulos komediaelokuvalle.

Elokuvan menestys pohjaa universaaliin tarinaan klassisista lähtökohdista: Neljä kaverusta suuntaa Las Vegasiin viettämään elämänsä polttareita. Suunnitelmissa on legendaarinen biletysilta, joka ei unohdu koskaan. Mutta aamulla herätys on karu – kohmeloistet miehet eivät muista illasta pätkääkään. Moukari jyskyttää päässä, hotellin luksussviitti on pantu remonttiin, ja sulhanen on kadonnut.

Kauhean kankkusen pääosissa nähdään Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha ja Heather Graham. Nyrkkeilijä Mike Tyson tekee elokuvassa iskevän roolin omana itsenään. Lue elokuvan arvostelu tästä.