Potter-teinitähti aloitti opiskelunsa – saapui helikopterilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson  on siirtynyt Britanniasta Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Aiemmin hän kertoi haastattelussa aikovansa elää aivan tavallista opiskelijaelämää ja pysyttelevänsä poissa parrasvaloista. Toisin kuitenkin kävi.

19-vuotias Emma Watson aloitti nimittäin yliopisto-opiskelunsa tavalla, joka edustaa kaikkea muuta kuin matalaa profiilia. Miljonääriteini saapui opinahjoonsa, Brown Universityyn, ensimmäisenä päivänä näyttävästi helikopterilla. Kirjallisuutta opiskeleva nuori tähti oli kuitenkin hulppeasta kyydistään huolimatta pukeutunut suhteellisen normaaliin asuun, t-paitaan ja farkkuihin.

Kyseisessä asussa hän olisi voinut sulautua hyvinkin muiden opiskelijoiden joukkoon, mutta näyttävän ”sisääntulonsa” ansiosta Watson nousi luonnollisesti koko koulun puheenaiheeksi. Tästä eteenpäin Emman arki kuluu kuvauspaikkojen sijaan koulun penkillä ja koulun vauhdikkaissa aktiviteeteissa. Mediat molemmin puolin Atlanttia tulevat seuraamaan hänen tekemisiään herkeämättä myös yliopistossa.