BB: Minnalla sooloseksiä vällyjen välissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon lemmenpari BB-Minna ja BB-Esa J ovat olleet talossa varsin aktiivisia ainakin suvunjatkamisen harjoittelemisessa. Eilen illalla Esa ei kuitenkaan lämmennyt Minnan toistuville lähentely-yrityksille ja vonkauspuheille.

Lopulta Esa ehdotti, että nainen hoitaisi homman itsenäisesti. Ensin Minna tyytyi naureskelemaan moiselle jutulle ja kertoi muillekin asukkaille, ettei heidän päädyssään tule tapahtumaan tänä yönä mitään. Muiden rauhoituttua ja nukahdettua Minna kyhäsi itselleen kuitenkin peitosta ”teltan” ja ryhtyi hommiin yksin.

Samassa sängyssä nukkuneet muut asukkaat eivät ilmeisesti huomanneet lainkaan toimitusta, eivätkä Minnan kohdalla tasaiseen tahtiin kohoilemaan peittoa. Myös vieressä maannut Esa J tyytyi tuhisemaan ja kääntyilemään yrittäessään saada unen päästä kiinni.