Leffakaunotar Milla Jovovich riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Milla Jovovich poseerasi äskettäin alastomana Maxim-lehden sivuilla, ja nyt hän jatkaa valitsemallaan tiellä toisessa lehdessä. Nyt Purple-lehden sivuilla nähtävät kuvat ovat vielä rohkeampia kuin edelliset nakuilut.

A Perfect Getaway -elokuvaa pian nähtävä kaunotar on yhden lapsen äiti, mutta sitä ei näistä alastonkuvista uskoisi. Pian naimisiin ohjaajamiehensä Paul W.S. Andersonin kanssa aikovan Jovovichin tuoreet kuvat löytyvät tästä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki läpimurtonsa valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille vuonna 1991. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty edellämainittujen lisäksi elokuvissa The Fifth Element ja Resident Evil. Viime vuonna hän tähditti The Palermo Shooting -elokuvaa. Tänä vuonna Jovovich nähdään peräti neljässä elokuvassa.