BB: Joku heistä putoaa sunnuntaina

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa julkistettiin hetki sitten seuraavaan häätöäänestykseen nimetyt asukkaat. Talosta putoaa ensi sunnuntaina BB-Tuija, BB-Ragnar, BB-Kätlin tai BB-Jelena.

Häätöäänestykseen nimettyjen joukossa ei ollut suuria yllätyksiä, sillä esimerkiksi talon ulkopuolella suosituimmaksi asukkaaksi noussut Kätlin on ollut jo pitkään talon muiden naisten kateuden ja juoruilujen kohde. Erityisesti Dana ja Jelena ovat haukkuneet nuorta virolaisnaista.

Jelena on jo aiemmin pyytänyt itse päästä pois talosta tupakkariippuvuutensa takia ja Tuija kertoi viimeksi tänään harkitsevansa talosta poistumista vapaaehtoisesti. Huomenna perjantaina BB-taloon astelee myös uusi asukas, kun illan Big Brother Extra -ohjelmassa asukasjoukko lisääntyy yhdellä.