Brittilehti kirjoittaa höpöjä Lily Allenin Suomen keikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen käväisi kesällä konsertoimassa myös Suomessa. Konsertista tulikin tähden kiertueen kivuliain, sillä hän oli satuttanut edellisenä iltana selkänsä kompuroidessaan keikkansa jälkeen Göteborgissa, Ruotsissa.

Tänään brittilehti The Sun uutisoi kuitenkin jotain aivan muuta. Lehden mukaan Lily Allen olisi pudonnut Suomen keikallaan lavalta selälleen maahan puolentoista metrin korkeudelta. Tämän jälkeen laulajan kerrotaan saaneen epiduraalipuudutuksen.

Lehden haastattelussa Lily Allen kertoo kärsivänsä edelleen samoista selkäkivuista. Suomessa poptähti ei kuitenkaan lavalta pudonnut, vaikka artikkelissa niin väitetään.

Suomen keikka nousi otsikoihin Lilyn murruttua itkuun heti keikan aluksi ja kyynelehtiessään lähes koko keikan ajan. Katso kuvat keikalta tästä. Viime päivinä Allen on bongattu lomailemassa yhdessä ystävänsä, supermalli Kate Mossin kanssa.