Lauri Tähkä & Elonkerjuu julkaisee uuden levyn – arvostelussa huomenna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin pop-yhtyeisiin lukeutuva Lauri Tähkä & Elonkerjuu julkaisee odotetun uuden Tänään ei huomista murehdita -albuminsa 16. syyskuuta. Levyn julkaisemisen yhteydessä julkaistaan myös Kylkeen kyhnytä -single.

Albumin toinen singlelohkaisu päätyy radiosoittoon 14. syyskuuta. Viihdelehti Stara sai kunnian arvostella uuden albumin ensimmäisenä suomalaismediana. Koko levyarvostelu julkaistaan huomenna perjantaina aamupäivällä kello 10.00. Toisen singlelohkaisun osalta arvostelussa todetaan seuraavaa.

– Kylkeen kyhnytä rytyyttää puolestaan eteenpäin aivan liian kovalla temmolla, sillä lopputulos kuulostaa lähinnä sotkuiselta. Biisiin on yritetty ilmeisesti hakea tiukempaa rockpoljentoa, mutta siinä ei ole onnistuttu kovin hyvin.

Uuden levyn tuottajana on toiminut jo kahdelta edelliseltä albumilta tuttu Riku Mattila, joka on levy-yhtiön mukaan ”ottanut tuhisevaa härkää sarvista kiinni ja taltuttanut sen pitämään kyntöauran oikeassa mullassa siinä onnistuneesti”.