BB-Lotan nirsous yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan ruoka-aika, ja taloon eilen muuttanut uusi asukas on otettu hyvin vastaan. Ruokailun tiimellyksessä keskustelu kääntyi ruokiin, joista asukkaat eivät pidä. Eilen paratiisin puolelle siirtynyt Lotta yllätti asukkaat nirsoudellaan.

– En mä syö salaattia ollenkaan. En mä tykkää sitä salaatinlehdestä. Enkä paprikasta, enkä punasipulista. Enkä… niin, tomaatista ja kurkusta, Lotta luetteli ruoka-aineita, joita hän ei voi sietää.

– Mä olin 18-vuotiaana ihan samanlainen. Kyllä sä sit 23-vuotiaana vedät jotain ehkä, BB-Tuija totesi.

Tuijan lisäksi myös erityisesti BB-Sampo ihmetteli kanssa-asukkaansa nirsoutta. Eilen taloon muuttanut 20-vuotias BB-Justiina yllätti kertomalla juoneensa viime vuonna elämänsä ensimmäisen kerran teetä. Eilen paratiisiin päässeet asukkaat olivat yhtä mieltä siitä, että he olivat nyt kuin uusia ihmisiä päästessään taas ”lihapatojen ääreen”.