Rihanna ”pleksit” silmillä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on vältellyt julkkisjuhlia sen jälkeen, kun hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown tuomittiin hänen pahoinpitelystään. Nyt poptähti on jälleen kuvattu julkisuudessa.

Rihanna on ollut kuluneella viikolla monien muiden supertähtien tavoin edustamassa New Yorkin muotiviikoilla. Hänen oma asunsa ei jäänyt kovin kauas catwalkilla nähdyistä asuista, sillä Rihannan yllä nähtiin tyylikäs musta minimekko. Silmänsä hän oli suojannut paparazzien salamavaloilta varsin massiivisilla plekseillä, eli futuristisilla aurinkolaseilla. Katso kuvat tästä.

Supertähdellä on ollut pahoinpitelynsä ja siitä seuranneen oikeudenkäynnin lisäksi myös muita murheita. Hänen tatuointitempauksensa takia newyorkilainen tatuointiliike sai nimittäin suurehkot sakot, sillä Rihanna teki yrityksen henkilökunnalle tatuoinnit ilman asianmukaista lupaa.