Pussycatin ja F1-tähden ero – uutisankka vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka brittilehti Sunday Mirror kertoi Formula 1 -tähti Lewis Hamiltonin jättäneen poptähti Nicole Scherzingerin kahden vuoden seurustelun jälkeen. Nyt tieto on jo ehditty kiistää täysin perättömänä.

Brittilehden mukaan Lewis Hamilton jätti Scherzingerin, koska neitokainen halusi vakiintua, mennä naimisiin ja perustaa perheen. Hamiltonin kerrotaan olleen eri mieltä ja päätyneen eroon. Nyt useat amerikkalaislehdet kertovat Hamiltonin kuitenkin kiistäneen eroväitteet.

– Se on hevonpaskaa. Olemme edelleen yhdessä, Hamilton kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Mahdollisesta kiistämisestä huolimatta maailmalla julkaistaan edelleen uutisia, joissa parin väitetään eronneen. Totuus selvinnee vasta muutaman päivän kuluessa, mikäli pariskunta nähdään julkisesti yhdessä. Amerikkalaislehdet odottavatkin yhteiskuvia nyt innokkaasti.