Julkkistähti raiskasi povipommi Katie Pricen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla avioeron ex-miehestään Peter Andresta saanut Katie Price, eli povipommi Jordan, paljasti pari viikkoa sitten joutuneensa nuorempana useita kertoja raiskauksen uhriksi. Nyt hän on paljastanut lisätietoja asiasta.

Katie Price ei ole suostunut kertomaan väitetyn raiskaajansa nimeä, mutta nyt hän on kuitenkin paljastanut miehen olevan julkisuudesta hyvin tunnettu henkilö. Povipommi paljasti myös, että hänen ex-miehensä Peter Andre tuntee tekijän, mutta Andre on kiistänyt väitteen.

– Tunnettu julkisuuden henkilö raiskasi minut ja Peter tietää kuka hän on. Se oli vuosia ennen kuin tapasimme Peterin kanssa, ja perheeni ja ystäväni tiesivät siitä, Jordan kertoi OK!-lehdelle.

Jordanin raiskauspuheilta on vienyt kuitenkin pohjaa hänen viimeaikainen käytöksensä, jossa hän on yrittänyt sivaltaa ex-miestään monin tavoin tekemällä myös kyseenalaisia paljastuksia pariskunnan seksielämästä.

– Minulla ei ole aavistustakaan miksi Pete kiistää tienneensä raiskaajan henkilöllisyyden. Hän ei ole enää se Pete, jonka minä tunsin. Hän on ilkeä, koska hän tiesi kyllä kuka sen teki.