Presidentti Obama ja supertähdet haukkuvat Westin: ”Haista v**tu Kanye!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemminkin huonokäytöksiseksi, ylimieliseksi ja huonoksi häviäjäksi tiedetty hiphop-artisti Kanye West teki sunnuntaina uransa rajuimman mokan keskeyttäessään tylysti teinitähti Taylor Swiftin kiitospuheen MTV Video Music Awards -gaalassa.

Tuoreimpien tietojen mukaan Kanye heitettiin välikohtauksen jälkeen ulos Radio City Music Hallista, jossa gaalailta järjestettiin. Myöhemmin blogissaan esittämästä anteeksipyynnöstään huolimatta törkyturpa on menettänyt sekä faniensa että monien julkkisten tuen.

Erityisen merkittävän tapauksesta tekee se, että jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama haukkui Kanyen toimittaja Terry Moranin haastattelussa. Maailman vaikutusvaltaisin mies nimitti törkeää räppäriä ”jackassiksi”, eli vapaasti käännettynä idiootiksi tai jästipääksi. Muut julkkikset olivat sanakäänteissään vieläkin rajumpia.

Supertähdistä esimerkiksi Katy Perry, Kelly Clarkson ja Joel Madden ovat haukkuneet monien illan pilanneen Westin kovin sanakääntein. Monien muiden tähtien lisäksi he ovat sivaltaneet hiphop-artistia erityisesti blogeissaan.

– Rakas Kanye, mitä sinulle on tapahtunut lapsena? Eikö sinua halattu tarpeeksi? Olen nähnyt sinun tekevän joitain törkeitä asioita, mutta osaat näköjään aina vain yllättää kusipäisyydelläsi. En ole edes vihainen siitä että olet kusipää. Tunnen vain sääliä, koska olet surullinen ihminen, Kelly Clarkson kirjoitti.

– Wow, Taylor Swiftin ensimmäinen VMA-palkinto eikä hän päässyt edes nauttimaan siitä. Kanye, olet kuin koulukiusaaja, Joel Madden kirjoitti.

– Haista v**tu Kanye! Tuo oli kuin olisi astunut kissanpennun päälle, Katy Perry haukkui.

– Kanye, mikä kusipää kundi. Taylor ansaitsi palkintonsa, sillä kymmenen miljoonaa fania ei voi olla väärässä, Ricky Martin jatkoi samasta aiheesta.