Antti Tuisku lähtee nimmarikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Antti Tuisku julkaisee uuden Hengitän-nimisen albuminsa 23. syyskuuta. Albumilta julkaistu ensimmäinen single Juuret on ollut miehen tähänastisen uran isoin hitti.

Kappale on viihtynyt Suomen virallisella latauslistalla jo 16 viikkoa. Toinen single Viilto on myös nousemassa kovaa vauhtia radioiden soitetuimpien kappaleiden joukkoon. Antti Tuisku tekee nimikirjoituskiertueen albuminjulkaisun kunniaksi.

– Odotan albuminjulkaisua levollisin mielin, sillä tiedän tehneeni elämäni parhaan levyn, Tuisku summaa.

23.9. Helsinki Anttila (Kamppi)24.9. Turku Anttila (Yliopistonkatu)25.9. Tampere Anttila (Puutarhakatu)26.9. Jyväskylä Anttila (Kauppakatu)28.9. Rovaniemi Anttila (Koskikatu)29.9. Oulu Kodin 1 Anttila (Sisustajantori Paljekuja)