Kylie Minoguen asusta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue nousi kesällä otsikoihin muotimokansa takia, mutta eilen hänet kuvattiin varsin tyylikkäässä asussa. Supertähteä ei ole hetkeen nähty julkisuudessa, ja nyt hänen asunsa yllätti positiivisesti.

Kylie ikuistettiin nimittäin jakamassa nimikirjoituksia faneilleen valkoisessa asussa, jonka keskiosasta näkyi osittain läpi. Katso kuva tästä.

Supertähteydestä askeleen tavisten joukkoon ottanut poppari nähtiin äskettäin tiskaamassa poikaystävänsä Andres Velencosan vanhempien omistamassa ravintolassa Espanjassa. Ravintolan asiakkaat olivat pudottaa juomansa tunnistaessaan heille juomia tarjoilevan laulajan, Daily Mail kertoi.

– Hän peitti hiuksensa huivilla ja pysytteli taka-alalla, jotta ihmiset eivät olisi tunnistaneet häntä. Illan mittaan sana alkoi kuitenkin levitä. Andresin perhe jumaloi häntä ja he tulevat hyvin toimeen. Kylie opettelee espanjaa ja kokkaamaan espanjalaisia ruokia.