Lauri Tähkän uutuus heti platinakantaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkän & Elonkerjuu julkaisi tänään uuden albuminsa Tänään ei huomista murehdita. Suosikkibändin levy sai räväkän startin, sillä albumia on myyty julkaisupäivään mennessä reilusti yli platinarajan, ja parhaillaan levyn myynti lähentelee jo tuplaplatinaa.

Kauppoihin on tähän mennessä toimitettu albumia 50.000 kappaletta, kun platinaraja on 30.000 ja tuplaplatinan raja siten 60.000 kappaletta. Levyn ennakkotilauksia otettiin vastaan reippaasti myös yhtyeen kotikunnassa Teuvalla järjestetyssä ennakkojulkkaritapahtumassa viime lauantaina.

Yhtye heitti samalla ensimmäisen keikkansa kuukausiin ja esitteli uuden levyn kappaleita innokkaalle yleisölle. Paikalla oli tuhansia kuulijoita, joista osa saapui paikalle varta vasten järjestetyllä fanijunalla Seinäjoelta. Albumin ensimmäinen single Suudellaan on ollut kesän ajan Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. Lauri Tähkän & Elonkerjuun edellinen albumi Tuhannen riemua on ylittänyt jo 120.000 myydyn kappaleen rajan.