Mikä katastrofi sinulla on ylläsi, Avril Lavigne? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevilla New Yorkin muotiviikoilla on nähty toinen toistaan upeampia luomuksia myös tuttujen supertähtien yllä. Poikkeuksena on ollut esimerkiksi Lady Gaga, ja nyt samaan sarjaan on liittynyt myös Avril Lavigne.

Kanadalaispoppari poseerasi nimittäin eilen muotinäytöksen punaisella matolla asussa, joka oli peräisin Avrilin omasta Abbey Dawn -vaatemallistosta. Punk-vaikutteinen musta tyllihamemainen luomus sai tyrmäävän vastaanoton, kuten myös Avrilin tämänkertainen tyyli muutenkin. Katso kuvat tästä.

Avril Lavigne esitteli samassa tilaisuudessa myös muita saman malliston asuja, sillä hän oli palkannut kokonaisen ryhmän malleja esittelemään asujaan toimittajille ja alan vaikuttajille. Lehdistössä Avrilille suositellaan nyt pitäytymistä musiikkiuralla.