Lehti: Avril Lavigne ottaa avioeron

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina viihdemaailmassa ja viihdelehti Starassa on uutisoitu toistuvasti poptähti Avril Lavigneen kohdistuneista erohuhuista, joiden mukaan kanadalaispoppari ja hänen aviomiehensä Deryck Whibleyn liitto olisi ollut karilla.

Edellisen huhumyllyn jälkeen pariskunta näyttäytyi ensimmäistä kertaa kuukausiin yhdessä, kun he poseerasivat valokuvaajille kauppareissullaan. Tuoreimpien lehtitietojen mukaan koko juttu oli kuitenkin lavastettu yritys estää erohuhujen leviämistä, sillä pariskunnan on nyt jälleen ilmoitettu eroavan.

Us Weekly -lehden saamien tietojen mukaan julkkispari on eronnut ja Avril heittänyt Deryckin ulos pariskunnan 9,5 miljoonan dollarin luksusasunnosta Los Angelesin Bel Airin alueella.

– Avril jätti hänet ja ottaa avioeron. Hän haluaa mennä elämässään eteenpäin. Eropaperit jätetään nyt minä päivänä hyvänsä, lähde kertoo lehdessä.

Kummankaan nuoren tähden tiedottajat eivät suostuneet kommentoimaan asiaa.