Johanna Tukiainen: ”Paikat olivat niin kipeenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on nauttinut viime päivät keleistä Suomessa, ja blogissaan hän kehuukin säitä parhaiksi syyskeleiksi, jotka hän muistaa.

Samalla Tuksu on löytänyt itselleen myös uuden harrastuksen, sillä hän on ryhtynyt kohentamaan kuntoaan ja pudottamaan painoaan tenniksen parissa. Kirjoituksessaan Johanna Tukiainen hehkuttaakin kuinka hänellä on paikat kipeinä harjoitusten johdosta.

– Aloitin uuden rakkaan harrastukseni tenniksen peluun. Tosi hyvä urheilu muoto, yhden matsin jälkeen paikat olivat niin kipeenä seuraavana päivänä että hyvä kun sai portaat käveltyä ylös. Mutta nyt aion alkaa pelaamaan säännöllisesti, pitäähän kropankin ylläpitoa muistaa. Lisäksi se on todella kivaa urheilua! Tusu kirjoittaa.

Syntymäpäiviään pian viettävä julkkisnainen paljastaa samalla löytäneensä itselleen uuden kämppäkaverin, joten muutto ulkomaille ei taida olla ihan akuutti asia.