Povipommin raiskausväitteet puppua? Poliisitutkinta keskeytettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, kertoi syykuun alussa joutuneensa aiemmin useita kertoja raiskauksen uhriksi. Viime viikolla hän kertoi tekijän olleen tunnettu julkkismies. Tämän jälkeen myös poliisi aloitti tutkinnan aiheesta.

Jordanin väitteitä on epälty brittimediassa alusta saakka tekaistuiksi sekä mediatempuksi. Nyt myös asiasta käynnistetyt poliisitutkimukset viittaavat tähän suuntaan, sillä Daily Mail -lehden saamien tietojen perusteella tutkimukset on keskeytetty jo tuoreeltaan, koska Price ei ole suostunut kertomaan tapauksista mitään.

Poliisi on vahvistanut, että povipommi ei ole antanut tapahtumista mitään tietoja, kuten esimerkiksi raiskausten tapahtuma-aikaa tai -paikkaa. Aiemmin tällä viikolla Jordan väitti kuitenkin paljastaneensa raiskaajansa henkilöllisyyden realityohjelmansa kuvausryhmälle.