”Avril Lavigne liian nuorena naimisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme muutama päivä sitten, kuinka Avril Lavignen ja Deryck Whibleyn kuukausia velloneet erohuhut saivat viimein vahvistuksen. Nyt nuoren julkkisparin eron syitä on pohdittu amerikkalaislehdissä.

People-lehti kertoo haastatelleensa pariskunnan lähipiiriin kuuluvaa henkilöä, jonka mukaan artistit astelivat alttarille aivan liian nuorina. Lähteen mukaan kanadalainen poptähti ymmärsi asian viimein itsekin.

– Hän avioitui liian nuorena ja on viimein itsekin ymmärtänyt sen. Avril huomasi, että hän tarvitsee vielä omaa elämäänsä ja haluaa kerätä kokemuksia ilman Deryckiä, lehdelle kerrottiin.

Huhut avioliiton kariutumisesta liikkuivat puolen vuoden ajan. Niiden mukaan liitossa oli vakavia ongelmia. Avril Lavigne vahvisti avioeronsa torstaina. Hän kirjoitti verkkosivuillaan molempien olevan kiitollisia yhteisestä ajasta ja pysyvänsä jatkossakin hyvinä ystävinä. Avril kertoi myös, että Deryck on muuttanut pariskunnan luksuskodista vapaaehtoisesti, eli että häntä ei ole heitetty asunnosta ulos.