Tuija ja Lotta tekivät tilaa uusilla BB-asukkaille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähdään tänään tavallista suurempia muutoksia, kun muuttoa tekee yhteensä neljä asukasta. Häädettävänä olivat tällä viikolla BB-Lotta, BB-Kätlin, BB-Tuija ja BB-Nino. Heistä puolet, eli Tuija ja Lotta häädettiin hetki sitten talosta.

Talon kolmantena asukkaana häädettiin Lotta, joka murtui itkuun kuultuaan häädöstä. Tuija otti tiedon vastaan paljon rauhallisemmin, sillä hän tyytyi lähinnä naureskelemaan.

– Nino, nyt et rutise sit mitään! Tuija komensi.

Studioon päästyään Tuija sai nähdä miten asukkaat perustelivat hänen nimeämistään. Haastattelussa Tuija myönsi haluavansa julkkikseksi. Häädettyjen asukkaiden tilalle saadaan vielä tänä iltana myös korvaajat, kun taloon astelee kaksi uutta asukasta.

Ennakkotietojen mukaan taloon olisi tulossa mies ja nainen, mutta varmistus saadaan vasta kun asukkaat astelevat taloon myöhemmin tänään. Vielä ei ole tietoa muuttavatko BB-talon uudet asukkaat paratiisiin vai slummiin. Talon ensimmäinen uusi asukas BB-Justiina muutti äskettäin suoraan paratiisiin.