Sandra Bullock: ”En voinut sietää romanttisia komedioita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sandra Bullock nähdään parhaillaan valkokankailla Odottamaton ehdotus -elokuvan päätähtenä. Viihdelehti Stara tapasi kaunottaren New Yorkissa.

Elokuva on lainannut tunnelmaansa vuosikymmenten takaisista elokuvista, joissa romantiikka ja komedia yhdistyivät. Sandra Bullock on kuitenkin jo vuosia sitten ilmoittanut lopettavansa romanttisten komedioiden tekemisen. Nyt hän kuitenkin tähdittää jälleen sellaista.

– Minä lakkasin tekemästä romanttisia komedioita, koska en voinut sietää niitä. Ne eivät olleet hauskoja, joten niitä ei olisi pitänyt kutsua ”komedioiksi”. Ne eivät olleet myöskään romanttisia, Bullock kertoi Staralle.

– Tämä elokuva on kuitenkin suuri komedia, jossa on suuria henkilöhahmoja. Olen iloinen, että käsikirjoitus oli niin fiksu, ja että mies kirjoitti naiselle roolin, jossa on munaa.

Lue Sandra Bullockin koko haastattelu tästä.