BB-Niko harkitsee rikosilmoitusta tappouhkauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kertoimme reilu viikko sitten kuinka Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli tutummin BB-Niko, kertoi saaneensa tappouhkauksia. Tuolloin IRC-Galleria poisti uhkailijan käyttäjätunnuksen, mutta nyt uhkailu on siitä huolimatta jatkunut.

Eilen Niko julkaisi blogissaan lisää uhkauksia, jotka ovat kirjoitusten sisällön perusteella saman henkilön laatimia. Tällä kertaa Niko aikoo antaa viestit muiden tutkittavaksi mahdollisen rikosilmoituksen ja oikeusjutun takia.

– Tulen ilmoittamaan miten asiassa tullaan seuraavasti etenemään, sillä nämä viestithän itseoikeutetusti tulevat jälleen muidenkin ihmisten syyniin. Viesteissä uhataan kuvata videolle minun tappaminen vaikka todellisuudessa se video tulee olemaan sellainen missä minä tilitän oikeuden päätöksen jälkeen tuntoni medialle ja teille, Niko kirjoittaa.