Potter-lapsitähdestä kasvoi seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista lapsitähtenä tunnetuksi tullut Emma Watson on jättänyt valkokankaat ainakin hetkeksi keskittyessään nyt pääasiassa opiskeluun Brownin yliopistossa Yhdysvalloissa. Aiemmin hän kertoi aikovansa nauttia aivan tavallisen tytön opiskelijaelämästä, mutta se on tainnut osoittautua vain haaveeksi.

Nuori monimiljonääri osallistuu lukuisten muiden supertähtien tapaan Lontoon muotiviikolle. Emma Watson poseerasi eilen esimerkiksi Burberryn kevätmalliston muotinäytöksen punaisella matolla. Hän on poseerannut myös Burberryn mainoksissa, mutta tällä kertaa Watson poseerasi vain yleisönä.

Emma Watson kuvattiin näyttävässä kullankeltaisessa minimekossa, joka ei ollut ainakaan pituudella pilattu. Katso kuvat tästä. Samassa näytöksessä poseerasivat tutuista tähdistä myös esimerkiksi Mary-Kate Olsen, Victoria Beckham ja Freida Pinto.