Amanda Holden riisui paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa tuotantokaudesta toineen kaunistuttanut Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksikin jo nimitetty Amanda Holden poseeraa nyt verkossa julkaistussa valokuvassa yläosattomissa, vain korkokengät rintojensa peittoja. Jalassaan mallin mitoissa olevalla kaunottarella on leopardikuvioiset alushousut. Vartalosta ei heti uskoisi, että hän on yhden lapsen äiti. Katso kuvat tästä.

38-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones.