Paris Hilton esitteli pinkkiä ”leluaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton omistaa useita autoja, joista yksi on takuulla Hollywoodin tunnistettavin menopeli. Se on nimittäin varta vasten hänelle suunniteltu pinkinvärinen Bentley-luksusauto.

Varsinainen paparazzimagneetti kyyditsi Hiltonia jälleen eilen ympäri Länsi-Hollywoodia ja kaara käänsi samalla runsaasti päitä Sunset Boulevardilla. Hilton on toki cruisaillut ökyautollaan aiemminkin. Katso tuoreet kuvat tästä.

Samalla reissulla Paris sai myös parkkisakon. Viime aikoina Paris Hilton ei ole viihtynyt kovin ahkerasti kohuotsikoissa, vaan miljoonaperijätär on yllättäen tyytynyt viettämään aikaa pääasiassa paparazzien ulottumattomissa ulkomailla yhdessä poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa. Hän on tosin itse julkaissut aika ajoin lomakuviaan blogissaan.