Julkkistähtien liian suuret rinnat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta löytyy jos jonkinlaisia äänestyksiä ja listauksia, ja tällä kertaa amerikkalainen Coed Magazine on listannut julkkistähtiä, joilla on liian suuret rinnat. Silikonien luvatussa maassa Yhdysvalloissa näitä esimerkkejä löytyy, vaikka kaikki eivät välttämättä ole turvautuneet kauneusleikkaukseen.

Listan ykkösenä komeilee poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan, jonka rintojen kerrotaan olevan jo esteenä elokuvaroolien saamiselle. Toiseksi on sijoittunut jo vuosikymmeniä povipommina tunnettu laulaja Dolly Parton, joka ei varmasti muita esittelyjä kaipaa. Kolmantena listalla on äskettäin julkkisten Big Brotherin skandaalinkäryisesti voittanut Ulrika Jonsson.

Viiden joukkoon mahtuivat myös Kelly Osbourne ja Pamela Anderson. Kymmenen liian suurilla rinnoilla varustetun julkkisnaisen listalla olivat mukana myös muiden muassa Jodie Marsh, Serena Kozakura, Chantelle Houghton, Courtney Love ja Chelsea Charms. Katso lista ja kuvat tästä.