Laulajansa menettänyt suosikkiyhtye telakalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka Univiidakko-hitillään tunnetuksi tullut suomalainen danceyhtye Chorale menetti yllättäen laulajansa tämän erottua yhtyeestä bändin sisäisten ristiriitojen takia.

– Bändi on ollut minulle musiikillisesti täysin kuollut jo pitkään, eikä minulla ole enää mitään mielenkiintoa jatkaa kaikkien bändin sisäisten ristiriitojen takia kyseisen orkesterin eturivissä, laulaja Lydia Luoma-Aho kertoi Staralle.

Nyt yhtyeen muut jäsenet ovat ilmoittaneet Choralen vetäytyvän tauolle, mutta korostaneet, että yhtye tulee vielä jatkamaan uraansa. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa tullaanko Lydian tilalle kiinnittämään uusi laulaja.

– Varmaa on kuitenkin, että tuotantotiimi Ahola-Laihanen jatkaa aktiivisesti musiikin tekemistä ja tulee tarjoilemaan faneilleen laadukasta dance-musiikkia jatkossakin. Choralen keikkailu on tauolla toistaiseksi. Nothing can stop the dance, Staralle kerrotaan.

Choralen tunnetuin kappale on vuonna 2005 julkaistulta Unimaailma-albumilta singlenä lohkaistu Univiidakko. Yhtyeen tuorein albumi Toisenlainen julkaistiin 12. elokuuta 2009.