BB-Sami ja BB-Justiina eivät käyttäneet ehkäisyä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viime yönä kosteiden juhlien aikana toistensa kanssa lähentyneet ja lopulta myös intiimeihin toimiin peiton alla päässeet BB-Sami ja BB-Justiina ovat tänään kärsineet aikamoisista morkkiksista. Lisähuolia voi olla luvassa.

Päivän keskustelujen perusteella he eivät nimittäin käyttäneet lainkaan ehkäisyä. Molemmat olivat seksisession aikana varsin voimakkaassa humalatilassa, ja tänään Sami lähestyikin sopivan tilaisuuden tullen Justiinaa. Mies tiedusteli käyttääkö vaasalaisnainen ehkäisypillereitä. Vastaus oli kuitenkin kieltävä.

Sami ja Justiina ilmaisivat katumuksensa jo aiemmin tänään aamupäivällä, kun molemmat ihmettelivät kilvan tapahtunutta. Justiina pelkäsi erityisesti läheistensä reaktioita, kun Sami oli puolestaan huolestunut lähinnä Kätlinin tunteista. Sami on aiemmin kertonut seurustelevansa siviilissä, mutta siitä on tänään vaiettu tehokkaasti. Eilen illalla Kätlin kuitenkin muistutti Justiinaa kähmineelle Samille tämän ulkona odottavasta tyttöystävästä.