BB-Kätlin paljasti oikean rakkaansa nimen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon sviitissä eilisen illan Danan kanssa viettänyt Kätlin kertoi neitokaisten yhteisen illan aikana paljon salaisuuksiaan ja tuntemuksiaan. Loppuillasta oksennusten päätyttyä Kätlin aloitti keskustelun talon ulkopuolella olevasta rakkaastaan.

– Mä haluaisin tosi paljon Raulin luokse. Rauli on oikeesti ollut tällainen… Kätlin aloitti.

– Ootsä ihastunut Rauliin? BB-Dana kysyi suoraan.

– Oon. Sen on varsinkin huomannut täällä. Tiäksä mua rupes oikeesti pelottamaan kun Aso ja Toni sanoi että jos Raulilla onkin jotain muuta kissaa. Siis sen luona jotain muuta mirriä. Sit mua rupes pelottamaan että mitä jos sillä oikeesti on, Kätlin tuskaili.

– Tiäksä kun mä oon oikeesti ihastunut Rauliin ja mä haluan sen luokse. Mulla on oikeesti isoja tunteita sitä kohtaan. Saat nähdä sen jos se oikeesti hyväksyy mut. Mä oon ollut tällainen myös sen kanssa, mutta en mä tiedä haluaako se mua enää tän ohjelman jälkeen, Kätlin jatkoi.

– Mä vietin kaksi viimeistä yötä sen luona ennen kuin tulin tänne. Mua pelotti tosi paljon ja ensimmäiset päivät mä mietin koko ajan vaan sitä ja että mitä v**ttua mä täällä teen. Jos mä rehellisesti sanon niin mä sydämestäni kaipaan Raulin luokse. Mä haluaisin että se ottais mut kainaloon ja sitten hemmottelisi. Mä niin kaipaan sitä.