Kolme asukasta sai rajun rangaistuksen! Suoraan häätöäänestykseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaille langetettiin hetki sitten rajuja rangaistuksia, kun BB-Minna, BB-Sampo ja BB-Marko saivat kuulla kunniansa. Kolmikko sai nimittäin rangaistuksen monista sääntörikkomuksista.

Isoveli ilmoitti asukkaille, että tämä kolmikko ei saa osallistua lainkaan nimeämisiin eikä edes päällikkökilpailuun. Viimeiseksi oli kuitenkin jätetty rajuin rangaistus, sillä tämän jälkeen Minnalle, Sampolle ja Markolle ilmoitettiin, että he ovat kaikki automaattisesti mukana tämän viikon häätöäänestyksessä.

– Hei, mä oon ekaa kertaa häädössä, Minna totesi naureskellen.

– Vitsi, mie en riko enää mitään sääntöjä. En edes vahingossa, järkyttynyt BB-Toni lupasi.

– Ei tässä oikein muuta voi kun nauraa. Varmaan lähtee sitten vielä kaksi. En aio enää ehdoin tahdoin rankkuja ottaa. Ei tee enää mieli, Marko laskeskeli.

– Nyt meni kyllä liian pitkälle kun päällikkökilpailut ja kaikki. Oliko se nyt sen arvoinen se yksi lusikallinen paellaa? BB-Aso tivasi.

– No kyllä mä nyt enemmän söin kuin yhden lusikallisen. Ei me nyt kuolemassa olla. Tää on peliä vaan, Minna rauhoitteli.

Slummilaisten nimeämiskilpailujen onnistumisesta noussut tunnelma lässähti yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin. Parhaillaan talossa ihmetellään kuinka moni talosta lähtee sunnuntaina ja kuinka moni on tulossa tilalle. Aiemmin tänään Sampo kertoi uskovansa, että tulossa olisi lesbonainen.