BB-Aso lusikassa Stephanian kanssa – Toni pokasi Iidan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen varsin kosteat juhlat ainakin juomien määrässä mitattuna. Samalla talon uudet kaunottaret pääsivät tutustumaan talon miehiin odotettua lähemmin. Illan aikana Aso ja Toni pääsivät nimittäin toiveidensa mukaisesti kuherteluhommiin.

Eritysesti iranilaissyntyinen BB-Aso ja uusi kaunotar BB-Stephania lähentyivät illan aikana ja lopulta he suuntasivat nukkumaan yhdessä. Kovin vauhdikkaita petihommia heillä ei ollut ja pienen pusuttelun jälkeen he nukahtivat sylikkäin lusikka-asennossa. Tonilla oli puolestaan selvää kipinää Iidan kanssa. Vahvasti päihtynyt BB-Sami ei ollut tilanteeseen kovin tyytyväinen.

– Aso nukkuu tuolla Stephanian kanssa lusikassa ja Tonilla on hommia Iidan kanssa. Mulla ei ole mitään. Mä meen nukkumaan, Sami valitteli tilannetta slummissa seuranneille Kätlinille ja Danalle.

– Ne on kaikki nyt valittuja. Se on niin v**tu nyt valittu kaikki parit. Aso ja Stephania on harrastanut zikizikizii, ja Toni ja Iida on zikizikizii, Sami sopersi.

Noin tunnin kuluttua Stephania nousi kuitenkin ylös ja suuntasi Aso vierestä olohuoneen sohvalle makaamaan. Hetken kuluttua Aso seurasi häntä ja tiedusteli syytä siirtoon.

– Ahdistaaks sua että sä nukut mun kans lusikassa? Aso tiedusteli neitokaiselta.

– Ei mut mä en normaalistikaan nuku lusikassa. Mulla on vaan ähky olo, Stephania vastasi.