Simon Cowell on ”naapuri helvetistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television kykyjenetsintäohjelmista tunnetuksi tullut Simon Cowell asustaa nykyisin Beverly Hillsissä maineikkaan Sunset Boulevardin liepeillä. Laulajia tuomarina pelottava julkkistähti ei ole kovin pidetty myöskään naapurina.

Lähes 20 miljoonan dollarin lukaalissa asuvan Simon Cowellin naapurit ovat nyt paljastaneet, että realitytuomari häiritsee juhlillaan naapuruston rauhaa. The Mail On Sunday -lehden mukaan viereisten talojen asukkaat ovatkin kuvailleet häntä ”naapuriksi helvetistä”.

North Palm Driven varrella sijaitsevassa Cowellin asunnossa usein järjestetyt äänekkään juhlat ovat saaneet jo useita kertoja myös poliisit paikalle, kun naapurit ovat turvautuneet virkavallan apuun bileiden hillitsemisessä. Myös vuosia jatkunut massiivinen remontointi häiritsee asukkaita, kun remonttimiehet valloittavat kadun parkkipaikat.