BB-Kätlin levyttää Filippiineillä – tulossa varma hitti?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukasvaihdon merkeissä parhaillaan Filippiineillä asustava BB-Kätlin harjoittelee tällä hetkellä sikäläistä popkappaletta yhdessä BB-Tomin kanssa. Eilen alkanut visiitti Manilan Pinoy Big Brotherin B-taloon jäi kaikeksi onneksi lyhyeksi, sillä vastaanotto siellä oli todella kylmä.

Nyt Kätlin on siis päässyt taas A-taloon uuden ihastuksensa, BB-Hermesin, kainaloon kuhertelemaan. Mitä ilmeisimmin Kätlin viettää ”paremmassa talossa” koko loppureissunsa, eli aina perjantaihin saakka. Talossa onkin parhaillaan meneillään mielenkiintoinen projekti, jonka lopputulokset päätyvät myöhemmin myös kauppojen hyllyille.

Suomalaisen tuotantotiimin jäsen Sami Aaltonen paljasti nimittäin hetki sitten Big Brother Extra -ohjelmassa, että Kätlin harjoittelee parhaillaan sikäläistä pop-kappaletta yhdessä Tomin kanssa. Duon yhteisiä harjoituksia nähtiin tosin ensimmäisen kerran jo toissapäivänä. Huomenna kyseinen laulu on määrä levyttää asukkaiden esittämänä ja julkaista myöhemmin myyntiin.

BB-Kätlin on tehnyt samalla myös suomalaista musiikkia tunnetuksi Filippiineillä, sillä hän opetti asukkaille Jenni Vartiaisen hittiä ihmisten edessä, johon asukkaat tekivät myös tanssikoregrafian.