James Gandolfini koulutti paparazzia nyrkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Sopranos -televisiosarjan päätähti James Gandolfini ei ilmeisesti pidä paparazzeista. Nyt asiasta on saatu myös todisteita, sillä Tony Sopranon roolia menestyssarjassa esittävä raamikas näytteljä on käynyt kadulla paparazzin kimppuun.

Gandolfini oli viime viikonloppuna viettämässä Halloweenia yhdessä perheensä kanssa. Hän kuitenkin suivaantui ympärillä parveileviin paparazzikuvaajiin ja päätti antaa videokuvaajalle pienen opetuksen. Katso kuvat ja video tapauksesta tästä.

Näyttelijä uhkasi murskata kuvaajan kasvot, ja sanojensa pontimeksi hän löi kameraa nyrkillään. Nyt hyökkäystä on kuitenkin kritisoitu turhaksi pullisteluksi. Tilanteen jälkeen Gandolfini suuntasi takaisin ravintolaan, josta palatessaan näyttelijä oli sonnustautunut varsin pelottavan näköiseen Homer Simpson -naamariin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat