Idol-tuomarista eniten tienaava tv-tähti – voitti Donald Trumpin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi American Idol, Britain’s Got Talent ja X-Factor -realityohjelmista tunnettu tuottaja-tuomari Simon Cowell on noussut maailman eniten ansaitsevaksi miespuoliseksi televisiotähdeksi. Hänen tilipussinsa kasvoi vuoden aikana peräti 75 miljoonaan dollariin.

Televisio-ohjelmien muhkeiden palkkashekkien lisäksi Cowell sai tuloja myös Sony BMG -levy-yhtiöstä. Arvostettu talouslehti Forbes-tutki julkkistähtien tuloja kesäkuun 2008 ja kesäkuun 2009 välisenä aikana. Toisena tulolistalla oli Donald Trump, joka tienasi Diili-ohjelmastaan 50 miljoonan palkkatulot. Kolmantena oli toinen Idol-tähti, eli ohjelman juontaja Ryan Seacrest. Hän tienasi vuodessa televisio- ja radio-ohjelmistaan 38 miljoonan tulot.

Viiden eniten tienaavan miespuolisen televisiotähden joukkoon mahtuivat myös Charlie Sheen 21 miljoonalla ja Steve Carell 20 miljoonan tuloilla. Kymmenen kärjessä olivat mukana myös Kiefer Sutherland, Hugh Laurie ja David Caruso.