Märkä Eva Mendes riisui jättimainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina elokuvien sijaan lähinnä eroottissävytteisissä mainoksissa nähty Hollywood-tähti Eva Mendes on tänä vuonna koristanut myös muiden muassa Calvin Kleinin mainontaa. Nyt hänet nähdäänkin tämän tuotemerkin valtavan kokoisessa seinämainoksessa Länsi-Hollywoodissa.

Eva Mendes poseeraa jättimainoksessa seksikkään märkänä alusvaatteisillaan. Katso kuva tästä. Mainokseen liittyen kaunotar totesi olevansa tietoisesti mukana näin seksikkäissä mainoksissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi seksikkyytensä takia.

35-vuotias supertähti kuvattiin eilen Bad Lieutenant -elokuvan ensi-illassa. Löysään valkoiseen kauluspaitaan pukeutuneen tähden paidan napit olivat jääneet auki sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa vilahteli paidan alta. Katso kuvat tästä. Edellisen kerran Eva Mendes oli otsikoissa, kun hänet ikuistettiin elokuvajuhlilla valtavissa silmäpusseissa.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty Eva Mendes kärsi aiemmin tänä vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.